RESIDENCIAL BARENYS

La cooperativa residencial Barenys, és un edifici plurifamiliar amb 30 habitatges de 2 i 3 habitacions, ubicat a Barenys, una de les millors zones de Salou. És un edifici a quatre vents, amb habitatges passants, amb les zones de dia orientades a sud i la zona de nit orientada a nord.

 

Ciutat Salou

Any 2021

Tamany 3.500 m2

Equip Carles Pastor Foz, Josep Lluis Pastor Foz, Josep Lluis Pastor Solernou

Grans terrasses

Els habitatges gaudeixen d’amplis espais exteriors per fer-hi vida. Les sales, cuines i menjadors tenen sortida directa a les grans terrasses que permeten decorar amb abundant vegetació, posar-hi una taula de menjador, o fer-hi una petita zona chill-out

Modernitat, sobrietat i verd urbà

La imatge del conjunt és tractada sense massa estridències. Els cossos sortints li donen volum i els acabats són els de tota la vida amb línies fines i sòbries. Barana de barrots metàl.lics i gelosies verticals per donar privacitat a les terrasses, finestres amb proporcions verticals i acabats de façana amb un monocapa de to grisós.

Sostenibilitat i baix consum

Residencial Barenys és un edifici de nova generació, que compleix amb les noves directrius d’eficiència energètica aprovades al 2019, que milloren considerablement els requermients d’aillament i redueixen en gran mesura el consum energètic global. A més es complementa amb mètodes de captació solar que supleixen bona part de l’energia necessària per escalfar l’aigua d’A.C.S i de la calefacció.

Pastor + Associates
Arquitectura y Urbanismo
Barcelona.
© 2021 Pastor+Associates